24. Musik ska byggas utan glädje

September 13, 2018

Nytt fräscht avsnitt av Music Görnings Podcaster. Avsnitt nr 24 som inte är ett primtal till skillnad från förra avsnittet. Ny veckans låt av Starprinizzle som är byggt utan glädje. Constructive Critique av mister Lucas nya hitlåt, och TVÅ jävla gamla dängor rakt opp i tjottablängen. Armageddon fortsätter jaga betalning för vallåtarna genom att ringa runt till politiska partier. Denna gången var det de "nya" Moderaterna. Får DVS in några 499 kr denna gången? Lyssna så får du svaret!

00:0000:00

23. Tjejer ska lära sig simma

September 5, 2018

SPLAJS new motherfucking avsnitt av Music Görnings Podcaster, och ett riktigt pangavsnitt. Massa slappt skitsnack, säljsamtal till Liberalerna, TVÅ Veckans Vallåtar av Dom Viktiga Skorna som är riktigt jävla BANGIN' och även TVÅ professionella Constructive Critiques av inofficiella skitvallåtar av sopor. Hoppas ni njuter där hemma för detta avsnitt nummer 23 är verkligen poddavsnittens Michael Jordan.

00:0000:00

22. Drick mjölk NU!

August 31, 2018

MGP är tillbaka med ett mustigt avsnitt. Vallåtarna fortsätter komma från vallåtsfabriken och R-man och SP fortsätter ringa runt och sälja in låtarna till partierna. Är detta veckan de lyckas få loss saftiga summor från de stenrika politikerna? De klassiska segmenten Constructive Critique och gammal dänga är med som alltid. Och så kan vi stoltsera med inte mindre än FEM nya sponsorer. Det går bra nu. Lyssna och njut motherfuckers, för man vet aldrig när vi lägger ner för gott!

00:0000:00

21. En riktig pengapott pga mediaimperium

August 16, 2018

Grattis Sverige! Nu släpper MGP sitt 21:a avsnitt, vilket är en milstolpe för aldrig förr har podden släppt ett 21:a avsnitt. Ett riktigt matigt avsnitt med TVÅ nya Veckans Låts. Vallåtar självfallet, men för vilka partier? Dessutom två Constructive Critiques som hör ihop med the Veckans Låts. Armann ringer KD för att ge dem en chans att göra rätt för sig. Nappar dom? Dessutom har vi ett avgörande i remix-tävlingen från två avsnitt tillbaka, och Färska Prinizzle och Armagediano är MYCKET imponerade av skillsen bland lyssnarna. Nästan lite rädda. Allt detta och massa annat i avsnitt 21 av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER. Sluta läsa den här jävla beskrivningen och bara lyssna nu för fan.

00:0000:00

20. En hållbar kristen etik

August 10, 2018

Ey yo whutta fucking fuck! MGP firar avsnitt 20 och valtider genom att ge sig in i vallåtsbranschen. Veckans låt är riktigt grym vallåt för ett av dom åtta stora partierna i riksdagen. Du kan säkert gissa vilket utifrån avsnittets namn. Starprizzle och A-Diddy recenserar en äldre vallåt för samma parti i det populära segmentet Constructive Critique, spelar en politisk Gammal Dänga och sitter och spelar upp lite gamla beats. Allt detta och en del annat i avsnitt 20 av MUSIC GÖRNINGS motherfucking PODCASTER!

00:0000:00

19. All PJ e bja PJ

August 5, 2018

Music Görnings Podcaster är tillbaka med ännu ett tema-avsnitt, och dessutom är Hyper Active Nigga med och gästar igen. Temat är SKRÄCK, så varning för den känsliga lyssnaren. Det rivs av lite Gamla Skräckdängor, det spelas upp en ny Veckans Skräcklåt, det bjuds på läskig Constructive Critique av andras skräcklåtar och så diskuteras det musik på ett kusligt sätt i största allmänhet. Ett väldigt rysligt avsnitt helt klart. Lyssna och njut!

00:0000:00

18. Det är lugnt, det är bara snuten

July 26, 2018

Det må vara avsnitt 18 men fy sjutton vilket jävla avsnitt. Denna veckan är det MUSIK-tema! Det bjuds på ännu en ny Veckans Låt som fullständigt knäcker börsen. Självklart också ett nytt Constructive Critique, som denna gången riktar sig till Spotify. Dessutom föds det nåt nytt i form av ett spontant segment där liggande beats av R-mageddon och Starprizzle spelas upp, samt ett nytt segment där ett nytt beat produceras på plats. Som om inte det var nog bjuds det mot slutet på ett telefonsamtal med en kär vän och det berättas anekdoter till höger och vänster. Njut motherfuckers!

00:0000:00

17. Shout-out till judar

July 22, 2018

Senaste nytt från Music Görnings Podcaster! Prinzen har chillat i en vecka vid poolen på Mallis medan Armann har har plockat hundbajs. En ny veckans låt med Mr Wool, Garn-man och Simon G (som i garn). Gamla dängor kickas. Och massa skit snackas. Nuff said, njut av vad livet har att erbjuda för här är avsnitt 17!

00:0000:00

16. Spelar Shoreline

July 12, 2018

Music Görnings Podcaster är back at it som en crack addict. Det bjuds på ännu en ny Veckans Låt baserat på en fet idé som kommit in via telefonslussarna. En helt FIKTIV story ska vi tillägga eftersom det uppenbarligen finns en massa svagt begåvade individer som tror att allt som sägs i en låt per automatik är sant. Det bjuds även på ny Constructive Critique som denna veckan går till en svensk klassiker när lyssnarna fick bestämma. Lyssnarna fick även bestämma Gammal Dänga som väckte en obehaglig ilska som mighty Starprinze hållit inne i många år. Dessutom får ni veta vad Dom Viktiga Skorna tycker om diverse svenska artister och vilka som hyllas och sågas kommer få er att tappa hakan! Så sitt tillbaka, drick lite festvatten och rök en festcigg och bara njuuuuuuuuut.

00:0000:00

15. Nu nu nu!

July 5, 2018

Rykande färskt avsnitt av Music Görnings Podcaster med ett fräscht och uppiggande country-tema nu i dessa negativa dagar. Veckans låt blev en låt med Motorvägsmännen från en spelning på Tröls 2015. Även segmentet Constructive Critique riktas mot country, och gamla dängan håller sig även till temat. Dessutom spelar vi upp telefonsamtalen som Armann och Prinzen ringde till olika företag för att kolla om de ville göra rätt för sig efter förrförra veckans låt. Låt inte de narcissistiska gnällsociopaterna Cissi Wallin och dom andra förstöra resten av veckan för er, utan njut istället av detta fullspäckade kvalitetsavsnitt av MGP!

00:0000:00