Music Görnings Podcaster - med Dom Viktiga Skorna
56. Nätmobbing är inte acceptabelt

56. Nätmobbing är inte acceptabelt

May 23, 2019

Avsnitt 56 är här och Prinzen är tillbaka i studio 4 på Radio UP efter en välförtjänt semester! Veckans Låt är en riktig jävla BANGER som går ut till alla våra hatare. Constructive Critique ges till nån sopa som Pastillen hört på radiokanalen Din Gata. Allt detta plus en Gammal Dänga och en jävla massa snack om produktion, Eurovision och Abba-Bennys senaste raseri i avsnitt 56 av Music Görnings Podcaster! Lyssna och njut.

55. Hyper är HBTQ-certifierad

55. Hyper är HBTQ-certifierad

May 16, 2019

Avsnitt 55 är här och det är lite annorlunda sådant. Dels är Prinzen iväg på semester så Hyper hoppar in i hans ställe. Men också för att det är ett HBTQ-tema. Veckans Låt uteblir dessvärre p.g.a. orsaker, men det bjuds istället på andra outgivna gobitar att lyssna på. Dessutom kör Armann och Hyper en spontan freestyle, vilket blir på avsnittets tema. Allt detta och ett telefonsamtal med Prinzen på Cypern i veckans HBTQ-avsnitt av Music Görnings Podcaster.

54. Rappens Michael Jackson

54. Rappens Michael Jackson

May 9, 2019

Avsnitt 54 slår ner som en blixt från klar himmel med en hemlig gäst som utlovat i förra avsnittet! Veckans låt är en historielektion som ger svar på hur en av RISAB-medlemmarna blev signad där från början. Constructive Critique ges på ren brittiska denna veckan. Dessutom dyker ett gammalt populärt segment upp spontant efter all feeling som uppstår av den uppfriskande druvjuicen som friskt förtärs i studion. Varsågoda och njut!

53. Ännu en succé

53. Ännu en succé

May 3, 2019

Music Görnings Podcaster avsnitt 53! Innehåller en Veckans Låt som är en låt både av och till "Pastillen" och en uppföljning på förra veckans Veckans Låt. Innehåller även en Constructive Critique till en MYCKET populär modern artist och ett kärt återseende av ett gammalt populärt segment som inte varit med på ett bra tag. Massa produktionssnack också så klart plus massa annat. Njut nu för guds skull!

52. Haschtomtarnas julafton

52. Haschtomtarnas julafton

April 25, 2019

Avsnitt 52 av MGP är här med en ny Veckans Låt som vanligt. Denna veckan använde Prinzen Veckans Låt till att ta en intervention med en vän vars cannabisbruk oroar honom. Constructive Critique ges till en världsartist som varit med i gemet ett bra tag. Gammal Dänga spelas och följs av en kort historielektion i string. Allt detta och massa annat "skönt tugg" i avsnitt 52 av Music Görnings Podcaster. Dessutom en rad nya spännande samarbetspartners. Njut!

51. Vi är tyvärr inte bögar

51. Vi är tyvärr inte bögar

April 18, 2019

Avsnitt 51 av Music Görnings Podcaster är ÄNTLIGEN här. Veckans Låt är en Färska Prinzen-producerad DVS-låt med ett specifikt europeiskt 80-talssound. Detta följs av mycket produktionssnack och ett nytt tillfälligt segment där DVS bedömer några av dom tunga emcees som rappade på eurodance-låtar på 90-talet. Constructive Critique delas ut till en AI-maskin som stulit en idé från Prinzen och Pastillen. Gammal Dänga är allt annat än gammal denna gången. Varsågoda och njut, motherfuckers!

50. Febrigt sökande efter dränering

50. Febrigt sökande efter dränering

April 12, 2019

MGP made it to avsnitt 50! Veckans Låt är en giftig Färska Prinizzle-dänga som belyser det stora vitgiftsproblemet. Pastillkillen spelar upp samplingarna från förra Veckans Låt. Constructive Critique delas ut till Mongoliets största metalband, och lyssnarna fick välja Gammal Dänga. Dessutom random skitsnack om New York och massa annat. Allt detta och något mer i avsnitt 50 av Music Görnings Podcaster.

49. Rappens motsvarighet till Haiku

49. Rappens motsvarighet till Haiku

April 4, 2019

MGP är magiskt tillbaka denna veckan med ett nytt avsnitt TROTS att A Diddy befinner sig i New York Town när det släpps. Det bjuds på en Veckans Låt baserad på ett lyssnartips som på nåt konstigt sätt försvunnit spårlöst, precis som förra veckan. Constructive Critique är en second chance till en ung artist som TYVÄRR fick bottenbetyg förra gången hen var i fokus i segmentet. Frågan är: Får hen revansch nu? Gammal Dänga är ett osläppt första utkast av en låt från en rappare i RISAB family, en låt som sen släpptes med ett annat beat. Dessutom lite löst snack om skillnader mellan Prinzens och Pastillens produktionsstilar. Allt detta och mycket mer i avsnitt 49 av Music Görnings Podcaster!

48. Den yttersta formen av rättvisa

48. Den yttersta formen av rättvisa

March 29, 2019

Music Görnings Podcaster är tillbaka med ett splajs nytt avsnitt. Veckans Låt är inspirerad av en verklig händelse men med ett alternativt slut, alternativt en inblick in i ett parallellt universum. Constructive Critique delas ut till en folkkär artist som är aktuell med ny singel. Gammal Dänga är endast gammal för oss, men ny för er. Dessutom delar Färska Prinizzle med sig av sin nuvarande vocal chain vilket du absolut inte vill missa. Allt detta och lite till i avsnitt 48 av Music Görnings motherfucking Podcaster.

47. Al Gore-riddim

47. Al Gore-riddim

March 21, 2019

Avsnitt 47 är här med pompa och ståt. DVS hyllar alla som är annorlunda nu när det är rock the socks/sock the cocks-day. Veckans Låt är en westernlåt med en hjältestory av Motorvägsmännen som är en supergrupp bestående av Sveriges skickligaste countrymusiker som råkar vara exakt samma fem personer som är med i RISAB. Dessutom delas det ut Constructive Critique till en annan svensk country-låt och Gammal Dänga är en outgiven låt av inga andra än Motorvägsmännen. Allt detta och en massa skitsnack detta mustiga avsnitt 47 av Music Görnings Podcaster.