16. Spelar Shoreline

July 12, 2018

Music Görnings Podcaster är back at it som en crack addict. Det bjuds på ännu en ny Veckans Låt baserat på en fet idé som kommit in via telefonslussarna. En helt FIKTIV story ska vi tillägga eftersom det uppenbarligen finns en massa svagt begåvade individer som tror att allt som sägs i en låt per automatik är sant. Det bjuds även på ny Constructive Critique som denna veckan går till en svensk klassiker när lyssnarna fick bestämma. Lyssnarna fick även bestämma Gammal Dänga som väckte en obehaglig ilska som mighty Starprinze hållit inne i många år. Dessutom får ni veta vad Dom Viktiga Skorna tycker om diverse svenska artister och vilka som hyllas och sågas kommer få er att tappa hakan! Så sitt tillbaka, drick lite festvatten och rök en festcigg och bara njuuuuuuuuut.

00:0000:00

15. Nu nu nu!

July 5, 2018

Rykande färskt avsnitt av Music Görnings Podcaster med ett fräscht och uppiggande country-tema nu i dessa negativa dagar. Veckans låt blev en låt med Motorvägsmännen från en spelning på Tröls 2015. Även segmentet Constructive Critique riktas mot country, och gamla dängan håller sig även till temat. Dessutom spelar vi upp telefonsamtalen som Armann och Prinzen ringde till olika företag för att kolla om de ville göra rätt för sig efter förrförra veckans låt. Låt inte de narcissistiska gnällsociopaterna Cissi Wallin och dom andra förstöra resten av veckan för er, utan njut istället av detta fullspäckade kvalitetsavsnitt av MGP!

00:0000:00

14. Basshunter har tourettes

June 29, 2018

Ny tid ny strid, vilket innebär att MUSIC GÖRNINGS PODCASTER föder nåt nytt! Det som bjuds på i förlossningssalen denna veckan är så klart avsnitt 14 med ny veckans låt, ny constructive critique, ny stand ups comedians, gammal dänga och massa annat. Ett klassiskt och populärt segment från poddens tidiga era gör en väldigt efterlängtad comeback. Häll upp ett stort glas med festvatten för nu tar vi det tillbaka. Njut av livet!

00:0000:00

13. En riktig kåtfest

June 24, 2018

Efter en plågsam väntan på över två veckor är Music Görnings Podcaster tillbaka igen med en riktig KÅTFEST med KÅTTEMA. Starprizzle och Armizzle fortsätter på sin extremt generösa linje med både ny veckans låt och en helt outgiven gammal dänga, d.v.s. TVÅ nya låtar. Den constructiva critiquen som delas ut i detta avsnittet rentvår Dom Viktiga Skornas samveten från motsvarande segment i ett tidigare avsnitt. Dessutom blir det standup comedy, en riktig kåtskrattfest. Ett riktigt kåtavsnitt, så njut!

00:0000:00

12. TV-kockar, äckliga hepatitsmittade nollor

June 7, 2018

BOW BOW BOW, så låter det när tolfte avsnittet är här. Ett riktigt grymt avsnitt som vanligt med ny veckans låt, denna gången med lite retrofeeling. Ny Constructive Critique där DVS delar ut ris och kanske eventuellt nån törn från en vissnad ros. Det blir även mer standup comedians denna veckan, med VÄLDIGT DRAMATISKA scener som utbryter i interaktionen med publiken. Freestyles är tillbaka också. Allt detta och mycket annat i avsnitt nummer tolfv av din favoritpodcaster. Lyssna och njut!

00:0000:00

11. Om du suktar efter bajs

May 31, 2018

Det blev ett avsnitt nummer 11 av Music Görnings Podcaster, sug på den alla tvivlare. Med ett mat-tema denna gången dessutom. Ny sinnessjuk veckans låt som får er att tänka efter riktigt ordentligt över er livsstil. Constructive critique riktad mot Danmark eftersom avsnittet har ett Danmarkstema. Standup comedy fortsätter och ser ut att bli ett fast inslag. Dessutom en ny dänga i segmentet Gammal Dänga. Dessutom får ni höra hur det låter när Armann och Prinzen utvecklar fram nya idéer, istället för inringare som förra veckan MISSBRUKADE sitt eget förtroende och vår goda vilja. Trevlig lyssning!

00:0000:00

10. Nu sänker vi ribban!

May 25, 2018

Avsnitt nummer motherfucking 10 av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER med Dom Viktiga Skorna. Ny veckans låt. Den är SKITFET och skippa tugget om att vi har stora läppar tack. Vi kör Constructive Critique till nån jävla nolla, spelar upp en gammal dänga som INGEN av er hört (denna veckan IGEN), löser ett extra spektakulärt mordfall och så testar vi på ett helt nytt segment, lyssna om du vill veta konceptet. Sen öppnar vi telefonslussarna för kvinnor och ladyboys. Trevlig lyssning motherfuckers!

00:0000:00

9. Per Gessle är sugen på att anmäla

May 16, 2018

Efter en veckas uppehåll så är MUSIC GÖRNINGS PODCASTER tillbaka med ett avsnitt som innehåller jävligt mycket nytt. Ny veckans låt som fick 5/5 kvalitetsenheter, jämförelse av VM-låtar, ny Constructive Critique till Moldavien, ny giftig freestyle i segmentet Vad är det för stil, en gammal dänga som INGEN av er hört, nytt mordfall som eventuellt löses och öppna telefonslussar i slutet. KABOOM!

00:0000:00

8. Den officiella VM-låten för Sverige 2018

May 3, 2018

Här kommer ÄNNU ett avsnitt av världens fetaste podcaster nämligen MUSIC GÖRNINGS sådan. Prinzen och Armann bjuder på en ny låt, som har blev den OFFICIELLA VM-LÅTEN FÖR SVERIGE 2018! Dessutom ger vi Constructive Critique till nåt jävla kötthuve, spottar nytt dödligt gift live i Vad är det för stil, och så ger vi oss på ett nytt mordfall. Dessutom är vi extra generösa med gamla dängor. Trevlig lyssning!

00:0000:00

7. Vita män gillar 120 BPM

April 29, 2018

Då var det dags för ett nytt avsnitt av MUSIC GÖRNINGS MOTHERFUCKING PODCASTER! Number SEVEN och det blev rekordlångt. Armann och Prinzen bjuder på en ny Veckans låt, en ny Constructive Critique till nån som visade sig inte vara död, en ny giftig freestyle i det senaste tillskottet Vad är det för stil, Vi löser ett mord i gåtor och öppnar telefonslussarna. Vilket JÄVLA AVSNITT! Lyssna och njut!

00:0000:00