33. Jag vill inte bli inblandad

December 14, 2018

MGP är tillbaka efter den olyckliga pausen förra veckan. Men vilken jävla Veckans Låt ni får så här i slutet av året. Constructive Critique utdelas till en födelsedagsgris efter önskemål från en lyssnare. Gammal blev en Jennimannen-låt från senaste TKL-plattan. Plus en massa snack om mixning, mickar och massa annat. Trevlig lyssning!

00:0000:00

32. En kör av gråt

November 29, 2018

MGP är tillbaka ännu en gång med ett avsnitt. Frånvaron av Veckans Låt lyser med sin frånvaro och en feministisk Constructive Critique delas ut efter tips av en lyssnare. Dessutom kommer en hälsning till lyssnarna från Grymme-Pettan, och detta vill du inte missa! Det bjuds så klart också på en Gammal Dänga och en massa snack om music görning och annat skitsnack. Varsågoda och njut av avsnitt nummer 32!

00:0000:00

31. Sandlådenivå

November 22, 2018

Denna veckan fick det bli ett förinspelat avsnitt p.g.a. en fot som är resande. Men misströsta ej, för denna veckan har också en låt, den så kallade Veckans Låt. Det är den sista pusselbiten i jul-EP:n "Bortom höstens ridå av vemod" med Dom Viktiga Skorna som släpps i dagarna. Constructive Critique utdelas till en låt som är vald av en lyssnare. Två gamla dängor spelas, och ni får en liten inblick i vad A Diddy gjort för beats under en period av otålighet den senaste veckan. Trevlig lyssning!

00:0000:00

30. Babylonska horor

November 16, 2018

Music Görnings Podcaster är tillbaka igen efter ett uppehåll som varken var Armanns eller Prinzens fel. Prinzen hade ju lovat två nya veckans låtar detta avsnittet. Frågan är om det blev det eller om det bara var en ren och skär lögn. Åtminstone kan vi konstatera att det blev i varje fall. Tekniskt strul gjorde att några segment fick helt utgå men Vilka e Dom lyckades ta sig in igen. Lyckades DVS klura ut vilka dom är denna gången? Ta reda på det genom att lyssna på veckans avsnitt, som för övrigt sponsras av dagligvarubranschen. Köp dagligvaror!

00:0000:00

29. Kortslutning i hjärnan

November 1, 2018

Äntligen ett riktigt tunt och innehållsfattigt avsnitt av MGP! Dock inte tunnare än att det har en Veckans Låt med två favoritrappare från i somras som nu gör en till säsongslåt. Dessutom ett gäng andra segment och löst snack kring låten, reggae och lakterande. Varsågoda och njut av det tunnaste avsnittet hittills, nummer 29!

00:0000:00

28. Nordkoreaner är glada

October 25, 2018

Nytt pangavsnitt av Music Görnings Podcaster ute i din analoga poddapparat! Ny Veckans Låt där Göran får sig en känga. Ett kärt gammalt segment gör comeback (lyssna för att höra vilket). Gammal Dänga spelas och Constructive Critique ges till Belgien på 50-talet. Dessutom har Armann varit på studiebesök AKA studiobesök och Prinzen har grävt ner sig i 80-tals soul. Eventuellt har ett nytt segment improviserats fram i det här avsnittet som kan tänkas heta "DVS kickar Vinden har vänt över utländsk musik från specifika årtioenden". Missa inte detta i avsnitt nr 28 av MGP.

00:0000:00

27. Från Torneträsk till fjollträsk

October 18, 2018

Music Görnings Podcaster is back like rygg och denna gången är det äntligen den kraftigt efterfrågade ursprungsbefolkningsspecial. Ett mord löses. En Veckans låt spelas. Det diskuteras olika ursprungsbefolkningar. Det hålls en jojk-workshop. Det utdelas Constructive Critique. Alla dessa ting och säkert nåt mer i avsnitt nummer tjugosju av Music Görnings Podcaster. Varsågoda och njut!

00:0000:00

26. Licky Licky

October 13, 2018

Yeah motherfuckers! Avsnitt 26 blev det första förinspelade och inte livesända avsnittet i MGP's historia. Detta för att Färska Prizzle och Armeezy inte fick ihop sina scheman och de ville inte stå till svars för fler flämtningsdödsfall. Vi får både en Veckans Låt och en Freestyle riktade mot det stora landet i öst, och det är hård skit. Avsnittet har även Constructive Critique och Gammal Dänga som vanligt. Sen en massa skitsnack om saker och ting. Varsågoda!

00:0000:00

25. Paolo Roberto är kingen

October 3, 2018

Då var Music Görnings Facking Podcaster tillbaka efter ett plågsamt långt uppehåll på två veckor som INTE var vårt fel. A Diddy och Starprinze har tagit sig an utmaningen om att göra ett beat enbart med ljud från en gammal svensk B-film. Ny Veckans Låt som är vidarespunnen på den utmaningen. Constructive Critique är denna gången riktad långt österut. Allt detta och en del annat i avsnitt nummer 25. Stötta oss på Patreon eller var en gay-ikon!

00:0000:00

24. Musik ska byggas utan glädje

September 13, 2018

Nytt fräscht avsnitt av Music Görnings Podcaster. Avsnitt nr 24 som inte är ett primtal till skillnad från förra avsnittet. Ny veckans låt av Starprinizzle som är byggt utan glädje. Constructive Critique av mister Lucas nya hitlåt, och TVÅ jävla gamla dängor rakt opp i tjottablängen. Armageddon fortsätter jaga betalning för vallåtarna genom att ringa runt till politiska partier. Denna gången var det de "nya" Moderaterna. Får DVS in några 499 kr denna gången? Lyssna så får du svaret!

00:0000:00