5. Dom har inga pärmar i Indien

April 12, 2018

Avsnitt FEM av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER! Bästa låten hittills, rekord i Constructive Critique och ett MYCKET svårlöst mord som chatten tvingas hjälpa till med. Dessutom söker Prinzen och R-man revansch mot svensk reggae, men blir den lyckad? Du vill INTE missa detta avsnittet. En hel del supande inträffar, så sup gärna du med medan du lyssnar, och bara njuuuuuuuuut!

00:0000:00

4. Indien får en tumme ner

April 5, 2018

Fjärde avsnittet av Music Görnings Podcaster med Dom Viktiga Skorna. Kommer Armann och Prinzen att lista ut vilka "dom" är denna gången? Kommer de lösa ett mord för fjärde gången irad? Vad kommer de ge för betyg i Constructive Critique och till vem? Men framförallt, vad har de gjort för låt till denna veckan? Få alla svaren i fjärde avsnittet av världens bästa Podcaster. Varsånjuta och god!

00:0000:00

3. Mannen i den gula hatten

March 28, 2018

Sprillans nytt avsnitt av Music Görnings Podcaster med Mighty Starprinze och Pretty Decent R-mageddon. Ni får höra alla era favoritinslag som vanligt, och dessutom en ny motherfucking DVS-låt med ursprung i idéer som ni lyssnare ringt in och gett oss. Motherfucking shitfuckbitch vilken låt det blev! I slutet öppnas telefonslussarna som vanligt och flitiga lyssnare ringer in med nya förslag. Vem vet vad det kan resultera i? Varsågoda och njut!

00:0000:00

2. Gambia Moonlight Party

March 22, 2018

Andra avsnittet av Music Görnings Podcaster där det bjuds på samma inslag som i piloten, d.v.s. "Constructive critique", "Vilka är dom", "Gammal dänga" och "Vi löser ett mord". Dessutom får ni höra låten som Armann och Prinzen gjorde utifrån de förslag som lyssnarna kom med förra veckan, och holy fucking fuck vilken jävla dänga det blev! I slutet öppnas telefonslussarna som vanligt och flitiga lyssnare ringer in med nya förslag. Varsågoda och njut!

00:0000:00

1. Piloten

March 15, 2018

Pilotavsnittet där Prinzen och Armann bjuder på världspremiären av en rad olika fasta inslag såsom "Constructive critique", "Vilka är dom", "Gammal dänga" och "Vi löser ett mord". Dessutom öppna telefonslussar i slutet där lyssnarna ringer in och pratar med Dom Viktiga Skorna för att önska vad de ska göra för låt till nästa vecka. Njut!

00:0000:00